CSM Târgu Jiu, turneu amical la București!

Baschetbaliștii CSM Târgu Jiu își continuă în acest weekend seria meciurilor de pregătire din presezon. Echipa pregătită de Kresimir Basic participă la București, la un turneu amical, la care mai participă Dinamo București și Athletic Constanța. 

Oficialii grupării gorjene au perfectat pentru finalul acestei săptămâni alte două partide de verificare. Turneul este organizat de echipa din Constanța, care nu a putut juca pe teren propriu, din cauza unor lucrări la sala de sport în care își dispută partidele. Constanțenii au ales ca variantă de disputare a turneului Arena de Baschet din București, după cum informează csmtargujiu.ro.

În cea de a doua zi a turneului CSM Târgu Jiu a jucat cu Dinamo București, echipă cu care se va întâlni și în prima etapă din noua stagiune a Ligii Naționale. CSM Târgu Jiu și Dinamo fac parte din Conferința A din Liga Națională, în timp ce Athletic Constanța face parte din Conferința B. În utima zi a turneului, duminică, 10 septembrie, de la ora 16.15, CSM Târgu Jiu se va duela cu Athletic Constanța. 

Pentru CSM Târgu Jiu sunt primele partide de verificare în deplasare din perioada precompetițională. 

Vizualizări: 281

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: