Juniorii U19 ai CSM Târgu Jiu joacă în deplasare cu CSS Gloria Arad

Juniorii U19 ai CSM Târgu Jiu au programat un alt meci în campionat la finalul acestei săptămânii. Sâmbătă, 9 septembrie, în etapa a-2-a din Seria a-7-a a Campionatul Național, fotbaliștii pregătiți de Alin Poenaru și Florin Popete vor juca în deplasare, cu CSS Gloria Arad. 

După debutul în forță, scor 8-0 de pe teren propriu cu Giroc Chișoda, jucătorii lui Alin Poenaru și Florin Popete se deplasează în acest weekend la Arad, pentru meciul cu Gloria Arad, informează csmtargujiu.ro. „Gorjenii sunt la primul sezon în Campionatul Național, însă au gânduri mari. Țintesc o nouă victorie. Pentru asta trebuie să treacă de formația gazdă, CSS Gloria, și ea debutantă la acest nivel. Alin Poenaru a tras tare la antrenamente cu băieții săi pentru a-și trece în cont o nouă victorie”, a informat sursa citată. 

Meciul se joacă sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 12.00. 

”Întâlnim o echipă despre care nu știm foarte multe, pentru că și ei sunt, ca și noi, la început de drum în Campionatul Național. Sperăm să punem în practică ceea ce am lucrat la antrenamente în această săptămână și să câștigăm și acest joc”, a declarat Alin Poenaru, antrenor al CSM Târgu Jiu U19.

LOT CSM TÂRGU JIU U19: Ionuț Buță, Fabian Bălășoiu, Eduard Trăistaru, Antonio Surcel, Mihai Miculicean, Ghoerghe Ciortan, Mario Țambu, Albert Filip, Albert Cărămidaru, Adrian Rasoveanu, Albert Mircioiu, Mihnea Tutunaru, Cosmin Detculescu, Silviu Ilinca, Ștefan Belea, Dragoș Blaj, Ricardo Saic, Andrei Trancău, Alxenadru Lăpădat, Andrei Poenaru, Andrei Pătrașcu, Mario Păunescu. Antrenori: Alin Poenaru și Florin Popete.

Grupa U19 a fost inclusă de Federația Română de Fotbal în Seria a 7-a, alături de CSM Reșița, Corvinul Hunedoara, CSS Cransebeș, CSS Lugoj, CSS Gloria Arad, CSS Drobeta Turnu Severin, CSC Dumbrăvița, CSC Ghiroda și Giarmata VII și CS Giroc Chișoda.

Galerie foto


Vizualizări: 789

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: