Alexandru Beșliu, convocat la lotul național de lupte pe plajă!

Luptătorul gorjean Alexandru Beșliu, care a devenit vicecampion național de seniori la lupte pe plajă face parte din lotul național al României de lupte pe plajă. Acesta va  reprezenta România în lupta pentru medalii la Campionatul Mondial de Lupte pe Plajă de la Constanța.

Luptătorul gorjean Alexandru Beșliu, vicecampion național de seniori la lupte pe plajă în acest an, va reprezenta România în lupta pentru medalii la Campionatul Mondial de Lupte pe Plajă Beach Wrestling World Championships 2023! Orașul Constanța va fi gazda competiției, care se desfășoară în perioada 7-10 septembrie 2023, iar participanții vor concura pe Plaja Neversea pentru medalii, la categoriile de vârstă U17, U20 și Seniori. 

Și ambițiosul sportiv gorjean, Alexandru Beșliu, pregătit la CSM Târgu Jiu de antrenorul Mădălin Gorjanu, merge la Constanța cu gândul la o medalie. 

”Mă simt bucuros și împlinit că pot să îmi reprezint atât țara, cât și orașul meu la acest campionat. Sunt semne că munca și sacrificiile mele dau roade. Dacă la ora competiției voi fi destul de motivat, concentrat și voi prinde o zi bună, ca cea de la naționale, cred că voi urca pe podium, ceea ce îmi și doresc”, a declarat Alexandru Beșliu, pentru csmtargujiu.ro, înainte de plecarea spre Constanța.

Alexandru Beșliu, sportiv cu dublă legitimare, CSM Târgu Jiu – CS Pandurii, a cucerit medalia de argint la seniori, la categoria +90 de Kg, în cadrul Finalelor Campionatului Național de Lupte pe Plajă rezervate categoriilor de vârstă U17, U20 și Seniori, competiție care s-a desfășurat în perioada 31 august- 3 septembrie 2023, la Costinești. Din postura de medaliat cu argint, Alexandru Beșliu s-a calificat automat la Campionatul Mondial de Lupte pe Plajă, care va avea loc la Constanța.

Vizualizări: 191

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: