Un pandur care a scris istorie la Târgu Jiu a trecut de preselecții la Chefi la Cuțite!

Fost jucător emblematic la Pandurii Târgu Jiu în perioada de glorie a echipei fanion a Gorjului, Eric de Oliveira a readus Pandurii pe micile ecrane marți seară. Imagini cu reușitele sale de la Pandurii, de pe rețele de socializare ale clubului, au rulat la Antena 1 în prezentarea făcută de realizatorii show-ului Chefi la Cuțite.

Jucătorul care a impresionat o țară întreagă prin prestațiile sale de la Pandurii Târgu Jiu, devenind cel mai bun marcator străin din România, a impresionat acum și cu talentul său de bucătar. Eric de Oliveira și sora sa Carolina de Oliveira, au impresionat la ”Chefi la cuțite” cu două preparate delicioase care au luat trei cuțite de la chefi. Cei doi au ales să gătească două prepareate: un burger cu sos de brânză brie și jeleu de ardei iute și un stroganoff cu creveți.

Prezentat de realizatori cu imagini din arhiva clubului Pandurii, Eric de Oliveira a renunțat la fotbal din cauza problemelor de sănătate, iar în momentul de față, brazilianul face parte din staff-ul lui Gheorghe Hagi, la Farul Constanța. 

Recent jucătorul care a scris istorie cu Pandurii, prin prezența în grupele Europa League, și-a amintit că au trecut zece ani de la acea performanță istorică. „Anul era 2013 si am acceptat provocarea de a scrie istorie la Targu Jiul, am plecat acolo si am inscris cum mi-am dorit! 10 ani au trecut si cand clipesc parca tot acolo ma vad pe teren, parca aud in continuare  strigarile, Eric, Eric, Eric si imi pare rau ca nu am profitat mai mult din momentele frumoase petrecute acolo! Multumesc Targu Jiul, Multumesc Pandurii (Singura iubirea gorjeana), a scris Eric pe pagina sa de facebook, acolo unde a prezentat fanilor imaginile din acea perioadă. 

Acum, retras din fotbal, Eric se bucură în continuare de dragostea suporterilor care nu l-au uitat după cum s-a văzut din comentariile acestora. Și, mai nou, arată românilor că este și un bun bucătar, după ce a ajutat-o pe sora sa să se califice la celebrul show tv de la Antena 1.

Carolina și Eric au pregătit un burger cu, carne de vită tocată, sos de brânză brie, jeleu de ardei iute și legume. Burgerul cu sos de brânză brie și jeleu de ardei iute a fost apreciat de chefi, care au considerat că este un preparat original și interesant. Stroganoff-ul cu creveți preparat de Eric a fost, de asemenea, apreciat, dar juriul a considerat că ciupercile au fost prea multe.

Carolina și Eric au primit trei cuțite de la chefi, ceea ce înseamnă că au trecut în etapa următoare a competiției.

De prezența la show se va bucura doar Carolina de Oliveira care este o concurentă talentată și ambițioasă. Ea are o experiență vastă în bucătărie, fiind pasionată de gătit de la o vârstă fragedă. Eric de Oliveira va fi doar un susținător de nădejde al surorii sale și este mereu gata să o ajute.

„Multumesc @chefilacutite multuemsc sefilor, multumesc familia, multumesc Romania. Inca o experienta frumoasa alaturi de sora lea! Am facut Mama si bunica(R.I.P) mandrii de Noi”, a scris Eric în stilul caracteristic pe pagina de facebook. 

Galerie foto







Vizualizări: 2,137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: