Jucător al Universității Craiova, împrumutat în ultimul moment al transferurilor!

U Cluj a anunțat o ultimă lovitură pe piața transferurilor. Clujenii au reușit împrumutul lui Alex Cîmpanu la club, la scurt timp după ce fusese oficializată și sosirea lui Andrei Peteleu.

”FC Universitatea Cluj a ajuns la un acord cu Universitatea Craiova pentru împrumutul lui Alexandru Cîmpanu (22 de ani) până la finalul sezonului actual. Jucătorul care evoluează în banda dreaptă a atacului are o Cupă și o Supercupă în palmares, dar și peste 100 de meciuri în Superliga”, au transmis clujenii.

Cîmpanu a dezvăluit că a aflat de transfer chiar în seara în care s-a oficializat, nu mai devreme, deși este de părere că cele două cluburi pregăteau mutarea în secret de mai mult timp.

Fotbalistul de 22 de ani fusese om de bază în Bănie în ultimele sezoane, fiind jucătorul care îndeplinea regula ”under”, însă Laurențiu Reghecampf a decis să nu se mai bazeze pe el în această stagiune.

După meciul cu FCSB, antrenorul oltenilor chiar a fost critic la adresa lui Cîmpanu și Jovan Markovic, afirmând că cei doi nu au făcut parte din lot nu pentru că ar fi fost indisponibili, ci pentru că era nemulțumit de ei.

Până ca Laurențiu Reghecampf să revină la club, Alexandru Cîmpanu era un fotbalist care prindea un număr important de minute în Bănie, însă totul s-a schimbat în ultima perioadă.

Vizualizări: 1,184

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: