Alexandru Beșliu, medaliat cu argint la  Lupte pe Plajă!

Alexandru Beșliu, sportiv cu dublă legitimare, CSM Târgu Jiu – CS Pandurii, a cucerit medalia de argint la seniori, la categoria +90 de Kg, în cadrul Finalelor Campionatului Național de Lupte pe Plajă rezervate categoriilor de vârstă U17, U20 și Seniori, competiție care s-a desfășurat în perioada 31 august- 3 septembrie, la Costinești. 

CSM Târgu Jiu s-a prezentat la malul mării, pe plaja de la Obelisc, acolo unde s-a desfășurat competiția, cu doi luptători, Alexandru Beșliu, la seniori, la categoria +90 de Kg, și Octavian Mitoi, la juniori, la categoria 70 de Kg. 

La turneul de la malul mării trebuia să participe și Eduard Popescu, care revenea în competițiile oficiale după o pauză de doi ani, dar, din păcate, recidiva unei accidentări l-a scos din circuit, a informat csmtargujiu.ro. Cei doi sportivi care au intrat în competiție sunt pregătiți la CSM Târgu Jiu de antrenorul Mădălin Gorjanu. Deși nu este disciplina lui forte și având o concurență acerbă la categoria sa, Alexandru Beșliu, fiind mult mai obișuit cu luptele pe saltea decât cu cele pe nisip, a avut o evoluție foarte bună la acest turneu pe care l-a terminat din postura de vicecampion național la seniori la categoria +90 de Kg.

Din postura de medaliat cu argint, Alexandru Beșliu s-a calificat la Campionatul Mondial de Lupte pe Plajă, care va avea loc la Constanța. 

Vizualizări: 592

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: