Concluzia lui Andrieș după două eșecuri în campionat: Suntem mai slabi ca anul trecut!

CSM Târgu Jiu a debutat în noul sezon cu două eșecuri la Supercupa României și alte două meciuri pierdute în campionat. Concluzia antrenorului Liviu Andrieș după aceste prime meciuri este că echipa sa este mult mai slabă decât cea din sezonul trecut.

Cu o mare parte din lot schimbată în vară, CSM Târgu Jiu nu mai arată aceeași formă bună din sezonul trecut. După ce elevele sale au pierdut cel de-al patrulea meci oficial consecutiv, antrenorul Liviu Andrieș a concluzionat că echipa care evoluează acum e mai slabă decât cea din sezonul trecut.

În ultimul meci din campionat, vâlcencele s-au impus ușor la Târgu Jiu, scor 25-33 iar antrenorul Andrieș a tras concluzia că lucrurile nu merg bine. 

„Din cele 33 de goluri primite de la Vâlcea, 15 au fost pe repunere rapidă și contraatac, asta înseamnă că am făcut multe cadouri. Au fost mai proaspete decât noi, la noi s-a acumulat oboseala, am avut patru meciuri dificile în șapte zile. Mi-am dat seama de ceva timp că lucrurile nu merg bine. Anul trecut vedeam implicare, determinare, lucruri pozitive. Am tras semnale de alarmă încă din timpul partidelor amicale că nu suntem ok. Sunt mai multe motive, pe care trebuie să le găsim, și noi banca tehnică, dar în primul rând fetele. S-au dus poveștile și amintirile, nu mai trăim din trecut. Trebuie să ne trezim, pentru că urmează două jocuri foarte importante pentru noi, iar dacă vom avea evoluția de astăzi vom scoate foarte puțin. E clar că nu trebuie să dăm nici în partea cealaltă, trebuie să ne uităm cu cine am jucat în cele patru meciuri. Este foarte greu pentru calitatea pe care o avem noi la ora actuală.E normal că Angi ne lipsește. Atât pe apărare, cât și pe atac. Din punctul mecu de vedere, la ora actuală, suntem mai slabi ca anul trecut”, a declarat Andrieș la conferința de presă.

CSM Târgu Jiu a pierdut deja patru meciuri oficiale, însă cu adversari foarte bine cotați precum CSM București, Dunărea Brăila, Gloria Bistrița și SCM Râmnicu Vâlcea. 

Acum vor urma însă cele mai importante partide din startul sezonului, cu Ştiința București și Corona Brașov.

Vizualizări: 698

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: