Debut cu victorie pentru CSM Târgu Jiu U17!

Secția de fotbal a CSM Târgu Jiu are parte de un start bun de sezon la Juniorii U 17 și U 19. După debutul în forță al Grupei U19 a CSM Târgu Jiu, a urmat o altă premieră pentru clubul gorjean, respectiv debutul Grupei U17 în Campionatul Național.

După partida juniorilor de la U19 a urmat meciul Grupei U17, echipă pregătită de Sorin Vintilescu. Și juniorii lui Vintilescu au debutat tot cu victorie, scor 4-1, în fața grupei similare de la CS Giroc Chișoda.

Începând din sezonul 2023-2024, Grupa U17 a CSM Târgu Jiu va evolua în Campionatul Național organizat de Federația Română de Fotbal și-a fost repartizată în Seria 7-a, alături de CSM Reșița, Corvinul Hunedoara, CSS Cransebeș, CSS Lugoj, CSS Gloria Arad, CSS Drobeta Turnu Severin, CSC Dumbrăvița, CSC Ghiroda și Giarmata VII și CS Giroc Chișoda, a informat csmtargujiu.ro.

În prima etapă, CSM Târgu Jiu U17 a jucat duminică, 3 septembrie, de la ora 14.00, cu CS Giroc Chișoda. Partida s-a disputat pe Stadionul Municipal și s-a încheiat cu victoria clară a gorjenilor, care s-au impus cu 4-1. 

Chiar dacă a primit gol în startul partidei, probabil și din cauza emoțiilor, fiind meciul de debut la acest nivel pentru mulți dintre jucătorii lui Vintilescu, echipa gorjeană și-a revenit repede și a controlat partida până la final, fără a mai da vreo șansă grupării adverse.

”Am început meciul timid, cel mai probabil din cauza emoțiilor. Ne-am revenit însa destul de repede și am controlat jocul în totalitate. Îi felicit pe băieți pentru victorie. Mă bucur enorm că am început cu dreptul. Este o victorie care ne face bine la moral și ne dă încredere. Avem o marjă de progres foarte mare și eu pariez pe viitorul acestor copii”, a spus după meci, pentru site-ul oficial 

Sorin Vintilescu, antrenor al grupei U17 a CSM Târgu Jiu.

Pentru CSM Târgu Jiu au marcat: Eduard Cămin (min.21), Marian Dodescu (min. 25), Eric Gângu (min.26) și Ionuț Budilică (min.80)

LOT CSM TÂRGU JIU U17: Luis Pilea, Eric Tita, Giuliano Ganțolea, Darius Baloșin, Patrick Cioană, Ayan Dodescu, Ștefan Crețescu, Mihai Nica, Mihai Perșu, Ionuț Budilică, Alexandru Cotârlea, Andrei Nanu, Calin Văcaru, Andrei Croitoru, Marian Gibă, Ricardo Pasăre, Eric Gângu, Marian Dodescu, Eduard Camin, Fabian Oiță, Robert Roșca, Ianis Văcaru, Andrei Vintilescu, Robert Ciocea. Antrenor: Sorin Vintilescu.

Vizualizări: 269

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: