Gorjenii au pierdut în ultimul meci de la ”Cupa Târgu Jiu”!

CSM Târgu Jiu a pierdut, pe teren propriu, meciul amical împotriva echipei CS Vâlcea, scor 88-91. A fost meciul care a încheiat ”Cupa Târgu Jiu”, competiție la care au participat 3 echipe: CSM Târgu Jiu, CS Vâlcea și CSM Târgu Mureș. 

După cele trei zile de întrecere, CSM Târgu Jiu și-a adjudecat ”Cupa Târgu Jiu”, ediția 2023. Cel mai bun marcator al grupării gorjene în partida cu vâlcenii a fost Arsenije Vuckovik. Baschetbalistul bosniac a marcat 19p. 

Fără Octavian Popa Calotă, accidentat după duelul cu CSM Târgu Mureș, CSM Târgu Jiu a pierdut duelul cu CS Vâlcea, partidă care a încheiat ”Cupa Târgu Jiu”. Meciul a fost unul destul de echilibrat, în care CSM Târgu Jiu s-a impus în 3 din cele 4 secvențe ale meciului. Gorjenii au pierdut un singur sfert, actul doi, care s-a dovedit a fi decisiv în stabilirea rezultatului final. 

CSM Târgu Jiu a început cu următorul ”5”: Camil Berculescu, Andrei Bărăgan, Arsenije Vuckovik, Jason Hubbard și Dimitrius Underwood. 

“Au fost meciuri epuizante, nu suntem încă puși la punct cu pregătirea fizică. Trebuie să ne declarăm satisfăcuți, pentru că am văzut o echipă care luptă și acesta a fost țelul nostru principal. Chiar dacă am pierdut ]n ultimul meci, putem să vedem însă și lucrurile pozitive”, a declarat la finalul turneului, antrenorul Kresmir Basic.

În urma rezultatelor înregistrate, CSM Târgu Jiu a terminat pe primul loc și și-a adjudecat ”Cupa Târgu Jiu”, ediția 2023.

Clasament Final

1. CSM Târgu Jiu 1v 1î +4

2. CSM Târgu Mureș 1v 1î +1

3. CS Vâlcea 1v 1î -5

Vizualizări: 219

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: