Basic e mulțumit de echipa formată la CSM Târgu Jiu!

După primele meciuri de verificare și după turneul din weekend de la Târgu Jiu, antrenorul echipei de baschet este mulțumit de lot. Kresimir Basic, antrenorul principal al echipei de baschet a CSM Târgu Jiu s-a declarat satisfăcut după meciurile de la turneul „Cupa Târgu Jiu” ale echipei sale. 

Gorjenii au câștigat un meci dar l-au pierdut pe cel de-al doilea însă, în clasamentul final au câștigat turneul. Antrenorul Basic a recuoscut că mai are ceva de lucru la pregătirea fizică.

 “Au fost meciuri epuizante, nu suntem încă puși la punct cu pregătirea fizică. Trebuie să ne declarăm satisfăcuți, pentru că am văzut o echipă care luptă și acesta a fost țelul nostru principal. A fost un meci intens, ambele echipe și-au dorit victoria. Este îmbucurător că am revenit de câteva ori, chiar dacă au avut 8-9 puncte în față. Am avut câteva posesii pierdute în mod stupid, dar până la urmă acest lucru face parte din proces, din lucrurile pe care trebuie să le învățăm”, a spus Basic după ultimul meci de la turneu, cel cu echipa din Vâlcea, enumerând și aspectele pozitive constatate: „Părțile pozitive sunt că echipa a reacționat bine după primul meci și după un antrenament de două ore. Echipa a jucat bine și fără Popa Calotă, în special jucătorii străini, care încep să se lege. Chiar dacă am avut un black-out în sfertul al doilea, putem să vedem și lucrurile pozitive. Au fost mai mulți jucători care au marcat 10 sau mai multe puncte. Am terminat cu 88 de puncte și ne-am bucura să avem această cifră meci de meci”.

Cel mai bun din tabăra gorjeană a fost Arsenije Vuckovik. Bosniacul a strâns 19p, 5 recuperări și 2 pase decisive. A fost urmat de Noam Weinberg, cu 12p și 4 recuperări. Jason Hubbard a terminat meciul cu 12p, 1 recuperare și o pasă decisivă. Tot cu 12 p a terminat meciul și Ethan Wright. El a mai avut două recuperări și un asist. Americanii Jalen Dupree și Dimitrius Underwood au încheiat fiecare cu câte 11p. Dupree a mai avut 5 recuperări și un asist, iar Underwood 8 recuperări și 3 pase decisive. Camil Berculescu a terminat meciul cu 8p, o recuperare și două pase decisive, iar Alex Berca a terminat cu 3p și un asist. 

Vizualizări: 233

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: