CSO Filiaşi susţine un joc amical cu echipa care joacă la Târgu Jiu

Pauza din campionatul Ligiilor 1 și 2 prilejuiește o serie de meciuri amicale pentru formațiile autohtone. Și CSO Filiași, care evoluează în Liga 3, a anunțat un meci amical la finalul acestei săptămâni cu echipa de Liga 2 care joacă pe terenul de la Târgu Jiu. 

Doljenii de la CSO Filiaşi au susţinut mai devreme meciul din campionat care trebuia să se dispute în weekend. Formația din Filiași a jucat în devans, marți, partida cu Universitatea II Craiova, din etapa 3 din Liga 3, seria 7 cu ocazia unui eveniment special. S-a marcat astfel aniversarea Ştiinţei de 75 de ani și au avut loc unele evenimente festive. 

Pentru că ar fi fost mult timp de pauză până la următorul joc din campionat, cel cu Viitorul Şimian, gruparea doljeană a stabilit un joc amical cu o formație din Liga 2, anunță gds.ro.

Pentru ca elevii lui Victor Naicu să rămână în forma de competiție CSO Filiaşi anunță că va întâlni vineri, de la ora 13.00, pe stadionul „Orăşenesc“, echipa care joacă pe stadionul de la Târgu Jiu, ACS  Viitorul, aflată acum în pauză competiţională în Liga 2, pauză datorată jocurilor meciurilor echipelor naţionale.

Vizualizări: 490

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: