CSM Târgu Jiu, meci important în deplasare, cu Știința București

Un meci extrem de important este anunțat la finalul acestei săptămâni pentru echipa de handbal feminin senioare a CSM Târgu Jiu. Formația pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache se va deplasa la București, pentru meciul cu Știința București. 

Partida, care se va disputa sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 16.00, în Sala Agronomia din București, contează pentru etapa a-3-a din Liga Florilor. Extrema CSM Târgu Jiu, Florența Ilie, a spus înaintea jocului că este convinsă că echipa sa va arăta mult mai bine față de meciurile din debutul sezonului. 

”Este un meci foarte important, pe care vrem să-l abordăm cu altă atitudine, cu multă determinare și cred că, cel mai important, ca o echipă”, a spus Florența Ilie, la conferința de presă premergătoare partidei de la București.

La debutul acestui sezon, CSM Târgu Jiu a avut parte de un început dificil, în care gorjencele au întâlnit în primele etape, două dintre forțele handbalului românesc, Gloria Bistrița și SCM Râmnicu Vâlcea. 

Dincolo de rezultatele înregistrate pe tabelă, CSM Târgu Jiu a avut ceva probleme la nivelul exprimării în teren și al relațiilor de joc. „Oarecum era de așteptat acest lucru, având în vedere transferurile făcute în această vară la echipă. Handbalistele au tras însă tare la antrenamente în această săptămână pentru a rezolva câteva aspecte importante din jocul echipei și pentru a-și trece în cont prima victorie. Extrema echipei noastre, Florența Ilie, a văzut la antrenamentele din această săptămână o schimbare de atitudine în rândul colegelor sale și crede că CSM Târgu Jiu va arăta o cu altă față la meciul cu Știința București”, scrie csmtargujiu.ro în avancronica acestui meci.

Extrema echipei gorjene a avut ceva probleme medicale la începutul acestui sezon, dar spune că acum se simte bine și este gata să pună umărul la prima victorie din acest sezon pentru CSM Târgu Jiu. 

„Pentru noi acum începe campionatul, cu această deplasare la Știința București. Este un meci foarte important, pe care vrem să-l abordăm cu altă atitudine, cu multă determinare și cred că, cel mai important, ca o echipă. Am avut o săptămână bună, în care ne-am antrenat și-am pus la punct relațiile de joc. Am avut o altă implicare la antrenamente și sper ca acest lucru să se vadă la meci. La primele meciuri ne-a lipsit și atitudinea, dar am avut probleme și cu relațiile de joc, pentru că au venit fete noi la echipă și probabil s-au adaptat mai greu la sistemul nostru de joc. Acum sper ca fiecare dintre noi să-și aducă aportul la echipă, pentru că trebuie să avem atitudine, determinare și implicare totală pentru a aduce cele 3 puncte în clasament. Sunt foarte bine. Sper să îmi aduc cât se poate de mult aportul la echipă și sper să avem rezultate, pentru că asta contează cel mai mult”, a spus 

Florența Ilie. 

Vizualizări: 538

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: