Amicale tari, cu forțele Ligii 1 pentru echipele din Liga 2!

Aflate în pauză în campionate, echipele din Liga 2 nu iau pauză nici în weekendul în care sunt programate partidele naționalelor. Întrecerea din eșalonul doi este oprită iar câteva echipe au reușit să programeze meciuri amicale importante, cu formații din Liga 1.

CSM Alexandria, Unirea Dej, Metaloglobus, Chindia Târgoviște sau CSM Reșița sunt câteva dintre grupările din Liga 2 care au reușit să programeze teste de calibru, în care pot face anumite reglaje pentru abordarea confruntărilor din campionat, informează liga2.ro.

Astfel, CSM Alexandria, nou-promovată în liga secundă în vară, a anunțat pe pagina de Facebook că va juca, sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 11.00, o partidă de verificare contra vicecampioanei României, FCSB. Întâlnirea va avea loc la baza de pregătire a bucureștenilor, din Berceni.

Unirea Dej a reușit și ea să programeze un test important, cu Universitatea Cluj. Dacă până acum, aproape în fiecare pauză competițională, dintre sezoane, de iarnă sau pentru meciurile naționalelor, Unirea Dej întâlnea destul de des CFR Cluj, de această dată va juca împotriva celeilalte echipe din oraș, Universitatea Cluj, pregătită de Ioan Ovidiu Sabău.

Metaloglobus a reușit și ea să programeze un meci amical cu o formație din prima divizie.

Conform informațiilor Liga2.ro, echipa care își caută antrenor acum, în urma rezilierii acordului cu antrenorul Eusebiu Tudor, a programat un duel cu Rapid, tot sâmbătă, la fel ca Universitatea Cluj și CSM Alexandria.

Nou-promovata în Liga 2 CSM Reșița și-a programat două amicale cu echipe din prima ligă în finalul acestei săptămâni.

Vineri, trupa preluată de două etape de Flavius Stoican a mers la Craiova pentru a o întâlni pe FCU 1948 Craiova FC SA, echipa lui Adrian Mititelu. Ulterior, duminică, trupa din Valea Domanului va ajunge la Alba Iulia, pe stadionul Cetate, pentru a juca împotriva Universității Cluj, de la ora 11:30.

Și Chindia Târgoviște are test important la finalul acestei săptămâni. Duminică, de la ora 11:00, o va întâlni la Strejnic, lângă Ploiești, pe Petrolul Ploiești, a 5-a clasată în SuperLigă.

Echipa de Liga 2 care joacă la Târgu Jiu, ACS Viitorul, a avut și ea programat vineri un amical, cu CSO Filiași, echipă de la Liga 3 de la care a încasat șapte goluri.

Vizualizări: 1,216

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: