CSO Filiași a surclasat-o pe ACS Viitorul Târgu Jiu cu 7-1

ACS Viitorul Târgu Jiu a disputat vineri un meci amical, în deplasare, cu formația de Liga 3 CSO Filiași.  Echipa pregătită de Călin Cojocaru a pierdut meciul la scor, 7-1 pentru gazde. 

CSO Filiași s-a impus de o manieră categorică, scor 7-1, în amicalul susținut vineri, pe stadionul „Orășenesc“, în fața divizionarei secunde ACS Viitorul Târgu Jiu, informează gds.ro. 

Doljenii din Liga 3 au jucat mai devreme meciul din această etapă a Ligii 3, cu Universitatea Craiova 2, și au acceptat să mai joace un meci amical în weekend, cu echipa care își dispută meciurile pe terenul de la Târgu Jiu. 

În Liga 2 campionatul este întrerupt pentru meciurile echipelor naționale și echipele din eșalonul secund și-au căutat parteneri pentru meciuri amicale, printre echipele de Liga 1 sau, în acest caz, de Liga 3.

Meciul s-a jucat pe terenul de la Filiași, acolo unde formația locală joacă meciurile de pe teren propriu.  Golurile învingătorilor au fost marcate de Alex Fotescu (’5), Alex Vulpe (’13), Daniel Rogoveanu (’22), Robert Oprea (’29 - penalti), Cătălin Albu (’51), Robert Petre (’54, ’87) iar învinșii au înscris prin Decebal Răgman (’67).

ACSO Filiași: Găgeanu – Calu, Dina, Dobre, Scuturoiu – Oprea, Armășelu, Rogoveanu, Stăiculescu, Vulpe, Fotescu.

Au mai intrat: Constantinescu – Tudorescu, Udrea, Gugu, Tudor, Popa, Florea, Albu, Petre, Badea, Vicenzo.

ACS Viitorul: Krupenschi – Dănescu, Chelarus, Raul, Pîrcălabu – Acolase, Geană – Vodă, Lupulescu, Vespe – Andreas.

Au mai intrat: Robert Pirici, Dragoș Pirici, Răzvan Murgu, Ionuț Purdescu, Darius Giorgio, Alex Sandu, Decebal Răgman, Dacian Răgman.

Antrenor: Călin Cojocaru.

Vizualizări: 809

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: