Juniorii Under 17 ai CSM Târgu Jiu se deplasează la Arad

Grupa U17 de fotbal a CSM Târgu Jiu, pregătită de Sorin Vintilescu, se deplasează la Arad în acest weekend, pentru etapa a 2-a din Campionatul Național. Echipa  U17 va juca cu grupa similară de la CSS Gloria Arad. 

Jucătorii lui Sorin Vintilescu au avut un start foarte bun de campionat. S-au impus cu 4-1, pe teren propriu, contra CS Giroc Chișoda și privesc cu încredere la următoarea confruntare din campionat. 

Chiar dacă nu au presiunea rezultatelor, elevii lui Sorin Vintilescu merg la Arad cu gândul de a câștiga partida. ”Mergem la Arad cu încredere. Suntem la început de drum, suntem mai mici ca vârstă, nu avem presiunea rezultatului, dar asta nu înseamnă că nu ne dorim cu ardoare să câștigăm fiecare meci. Dorința noastră este aceea de a progresa de la meci la meci”, a spus antrenorul Vintilescu pentru csmtargujiu.ro.

Sorin Vintilescu nu este singur în misiunea sa la Grupa U17 fiind ajutat în permanență de profesorul Ion Bură, cooptat în vara acestui an la secția de atletism a CSM Târgu Jiu. 

Profesorul Ion Bură nu se limitează doar la secția de atletism. El pune umărul la dezvoltarea copiilor și sportivilor și de la celelalte secții ale CSM Târgu Jiu. Sorin Vintilescu, care a fost elevul profesorului Ion Bură pe vremea când cei doi activau la echipa de fotbal Pandurii, este extrem de încântat de actuala colaborare cu omul care a scris istorie pentru atletismul gorjean. 

”Este lângă mine la toate antrenamentele și avem ce învăța de la dânsul, atât eu, cât și copiii. Când Pandurii promova în Liga 1, domnul Ion Bură era antrenorul meu, acum este mentorul meu”, a mărturisit fostul golgheter de la Pandurii.

Meciul se joacă sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 12.00. 

LOT CSM TÂRGU JIU U17: Luis Pilea, Eric Tita, Giuliano Ganțolea, Darius Baloșin, Patrick Cioană, Ayan Dodescu, Ștefan Crețescu, Mihai Nica, Mihai Perșu, Ionuț Budilică, Alexandru Cotârlea, Andrei Nanu, Calin Văcaru, Andrei Croitoru, Marian Gibă, Ricardo Pasăre, Eric Gângu, Marian Dodescu, Eduard Camin, Fabian Oiță, Robert Roșca, Ianis Văcaru, Andrei Vintilescu, Robert Ciocea. Antrenor: Sorin Vintilescu.

Grupa U17 a fost inclusă de Federația Română de Fotbal în Seria a-7-a, alături de CSM Reșița, Corvinul Hunedoara, CSS Cransebeș, CSS Lugoj, CSS Gloria Arad, CSS Drobeta Turnu Severin, CSC Dumbrăvița, CSC Ghiroda și Giarmata VII și CS Giroc Chișoda.

Vizualizări: 436

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: