CSM Târgu Jiu, la prima victorie din noul sezon de Liga Florilor!

CSM Târgu Jiu a obținut sâmbătă prima victorie din noua stagiune a Ligii Florilor. Echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache s-a impus, în deplasare, pe terenul echipei Știința București, scor 24-23, la pauză 16-16. 

A fost un meci extrem de echilibrat în Sala Agronomia din București, acolo unde handbalistele CSM Târgu Jiu au mers hotărâte să obțină prima victorie din acest sezon. Au reușit acest lucru, la capătul unui meci pe muchie de cuțit, în care au avut parte de o rezistență îndârjită din partea echipei gazdă. 

Angela Pușcaș a revenit la echipă, după ce a scăpat de probleme medicale, în schimb a lipsit Teodora Popescu, accidentată. A fost un meci cu numeroase răsturnări de situație pe tabela de marcaj, cu o primă repriză terminată la egalitate, și cu o repriză secundă săracă în goluri, dar cu un final tensionat, după cum a informat csmtargujiu.ro. 

Andreea Chiricuță și Ana Ciolan au fost cele mai bune marcatoare ale echipei din Târgu Jiu, fiecare cu câte 6 goluri marcate. ”A fost un meci după care trebuie să rămânem doar cu rezultatul, unul extrem de important în economia campionatului, chiar dacă jocul nu a decurs așa cum ne-am dorit”, a declarat la finalul partidei, Liviu Andrieș.

Vizualizări: 716

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: