CSM Târgu Jiu 2, a patra victorie din acest sezon în Liga 1

CSM Târgu Jiu 2, echipa de baschet seniori care evoluează în Liga 1 de Baschet Masculin, a înregistrat duminică o nouă victorie în campionat. Formația pregătită de Adrian Roșu a câștigat, pe teren propriu, în fața satelitului unei alte formații din LNBM, CSM Oradea 2, scor 76-66.

Baschetbaliștii lui Adrian Roșu au obținut al 4-lea succes stagional după confruntarea cu echipa satelit a celor de la CSM Oradea.  Aceasta a fost a patra victorie din actuala stagiune pentru echipa lui Adrian Roșu, care ocupă în acest moment locul 3 în serie.

” Vreau să îmi felicit băieții pentru meci. Totuși, nu sunt încă mulțumit de atitudinea lor. Nu facem blocaj defensiv aproape deloc. Le-am oferit foarte multe șanse adversarilor să dea la coș. Este singurul lucru pe care-l detest. Știu că este normal să fie și recuperări ofensive. Dar ele pot fi doar după ce facem blocaj defensiv. În rest mă așteptam să câștigam la 20-30 de puncte, cu tot respectul pentru adversari. Totuși, avem un obicei să ne facem meciul greu. Mă bucur că am câștigat și că băieții au luptat până la final. Urmează un meci greu, împotriva celor de la RBA Getica 95, echipa de baschet a federației, iar de mâine începem să ne pregătim pentru acel meci”, a declarat Roșu pentru site-ul oficial al clubulu.

CSM Târgu Jiu ocupă locul 3, cu 9 puncte, la fel ca și ocupanta locului doi, RBA Getica 95, și la doar un singur punct distanță de liderul seriei, Steaua București. Etapa viitoare, pe data de 16 noiembrie, CSM Târgu Jiu va juca, pe teren propriu, cu echipa de pe locul 2, RBA Getica 95.

Cel mai bun om al gorjenilor a fost Adrian Vaida cu 17 puncte, urmat de Flavius Toropu cu 14 puncte, și Ion Vlăduț Udroiu, cu 13 puncte.

Vizualizări: 324

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: