Coșmar în amicale pentru Universitatea Craiova!

Universitatea Craiova continuă seria evoluţiilor modeste în cadrul amicalelor din stagiul în Austria. Ultimul coșmar, formația olteană a fost demolată de campioana Bulgariei, Ludogorets Razgrad cu scorul de 4-1.

Bulgarii aveau 4-0 după o oră în care s-au distrat cu elevii lui Costel Gâlcă, neputincioşi în faţa tăvălugului de la sud de Dunăre.

În duelul din cantonamentul din Austria, de la Jenbach, Ludogorets a punctat prin: Caio Vidal (30), Rick (37), Son (54), Ciocev (60), iar Koljic (66) a reuşit singurul gol al Craiovei, a informat ProSport.

Costel Gâlcă a început cu următoarea echipă: Lung – Căpățînă, Maldonado, Zajkov, Ndong – Crețu, Danciu – Mora, Houri, D. Barbu – Ivan.

La pauză au intrat: Oshima (Danciu), Paradela (Barbu) și Mitriță (Houri), iar până la final şi Gașpăr, Badelj, Bană, Koljic, Lăpădătescu şi Petculescu.

Ludogorets este un adversar tradiţional al Universităţii Craiova pentru perioada de pregătire. Ştiinţa a mai întâlnit formaţia bulgară în patru rânduri în amicale, olteniifiind, practic, un sparring partner pentru formația din Bulgaria. Nu doar că echipa din Bănie a pierdut de fiecare dată, dar nu a reușit să marcheze nici măcar un gol: 0-2 în 2023, la Bansko, 0-2 în 2018, în Antalya, 0-1 în 2017, în Austria, 0-1 în 2015 în Austria.

Cele două echipe l-au avut ca antrenor, în stagiunea trecută, pe Ivaylo Petev, pe care oltenii l-au înlocuit în cele din urmă cu Costel Gâlcă.

Partida de verificare cu Jablonec a fost anulată, dar Universitatea Craiova mai joacă un amical cu formaţia elveţiană St. Gallen, duminică seara, apoi revine în ţară, urmând să intre în linie dreaptă cu pregătirile pentru primul meci oficial din acest sezon.

Vizualizări: 610

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: