A început munca pentru un nou sezon la AJF Gorj!

Echipele de fotbal sunt în vacanță în această perioadă dar AJF Gorj pregătește deja noul sezon. Comitetul Executiv al forului fotbalistic gorjean a luat o serie de decizii organizatorice pentru noul sezon care va debuta în toamnă. 

Comitetul Executiv al AJF Gorj s-a întrunit în ședință în data de 26 iunie, ocazie cu care au fost omologate rezultatele și clasamentele finale la toate categoriile de seniori și juniori, ediția 2023-2024.

Totodată, au fost luate decizii cu privire la viitorul sezon pentru care perioada de afilieri la AJF Gorj  a fost stabilită între 1-31 iulie 2024.

De asemenea, transferurile se pot efectua în perioada 1 iulie - 9 septembrie 2024.

Perioada de înscriere în competiții va fi diferită în funcție de campionatul în care se înscriu echipele, astfel:  Liga 4 (15 - 31 iulie), Liga 5 (15 iulie - 9 august), juniori (1-16 august).

Au fost făcute și propuneri pentru datele de începere a competițiilor: Liga 4 - 1 septembrie; Liga 5 - 15 septembrie; juniori - 15 septembrie. O decizie finală se va lua însă după centralizarea cererilor de înscriere.

AJF Gorj a mai transmis un mesaj pentru echipele cu probleme mai vechi. Astfel, cererile de înscriere în competiție ale cluburilor cu datorii nu vor fi primite până la achitarea debitelor. De asemenea, aceste cluburi nu vor putea efectua nici legitimări sau transferuri de jucători, a mai anunțat oficial conducerea AJF Gorj.

Vizualizări: 704

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: