AJF Gorj a stabilit prima competiție a sezonului, Supercupa Gorjului!

Ca în fiecare an, primul meci din noul sezon este Supercupa. AJF Gorj a stabilit ca meciul dintre campioana din acest sezon și echipa câștigătoare a fazei județene a Cupei României să fie programat pe data de 24 august.

În cursul acestei săptămâni a avut loc Comitetul Executiv al AJF Gorj, care a luat mai multe decizii organizatorice la nivelul campionatelor județene organizate de forul fotbalistic condus de președintele Mihai Prunariu. 

Astfel, cu această ocazie s-a hotărât și data la care se va disputa Supercupa Gorjului, primul meci din noul sezon, sau ultimul din sezonul trecut, deși pentru echipe va fi primul joc după vacanța de vară.

„Supercupa Gorjului se va disputa la data de 24 august, între Vulturii Fărcășești și Jiul Rovinari 2016”, este anunțul oficial cu precizarea că stadionul pe care se va disputa acest meci va fi anunțat ulterior. 

Pentru campionii din acest sezon, Vulturii Fărcășești, meciul va fi ultimul susținut la acest nivel județean, pentru că vor începe din toamnă meciurile de la Liga 3, acolo unde au promovat recent. 

Vizualizări: 546

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: