Internațional, pus pe lista de transferuri de Universitatea Craiova! 

Internaţionalul finlandez Pyry Soiri este aproape de despărţirea de Universitatea Craiova. Acesta nu e în graţiile antrenorului Costel Gâlcă, cum nu a fost nici în cele ale predecesorului acestuia, bulgarul Ivaylo Petev.

Gâlcă nu l-a folosit în meciurile amicale din Austria şi nici în campionat, cu excepţia barajului cu U Cluj, când a fost nevoit să apeleze la el din pricina accidentărilor lui Vlădoiu şi Căpăţână.

Pyry Soiri a acuzat unele probleme medicale în cadrul stagiului din Austria, dar nici când a fost apt nu s-a contat pe el, iar, în cele două meciuri de verificare, Costel Gâlcă i-a folosit ca fundaşi dreapta pe Ştefan Vlădoiu, Mihai Căpăţână şi Florin Gaşpar.

Soiri este tentat de o revenire în ţara natală, atât pentru că nu a reuşit să se impună la echipa din Bănie, dar şi pentru a fi alături de iubita sa, celebrul model Sara Sieppi, care se simte singură în locuinţa sa din Tornio.

Dacă nu va reuşi rezilierea contractului lui Soiri, patronul Mihai Rotaru va încerca să procedeze precum în cazul lui Jalen Blesa şi să-l împrumute pe Pyry Soiri pentru un an unei alte echipe. Venit în iarnă la Craiova, ca jucător liber de contract, Pyry Soiri mai are încă doi ani de contract cu Universitatea, pentru care a bifat numai șase prezenţe în stagiunea precedentă.

Universitatea Craiova își propune, ca și în ultimele sezoane, să se lupte pentru titlu în Superliga.

Vizualizări: 2,821

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: