Vulturii Fărcășești s-a despărțit de antrenorul cu care a promovat

Vulturii Fărcășești s-a despărțit miercuri de antrenorul Constantin Andriucă și de secundul său Cristian Priescu. Cei doi antrenori sunt cei care au ales să plece pentru că sunt implicați în alte proiecte care nu le permit să pregătească o echipă de liga 3.

Campioana Gorjului din acest an, Vulturii Fărcășești, echipa care a și promovat recent în Liga 3, s-a despărțit de cei doi antrenori care au semnat promovarea, „Vă mulțumim din suflet! Astăzi ne-am despărțit de Andriucă Constantin și Priescu Cristian. Le dorim mult succes acestora în viitoarele provocări. Am scris istorie împreună iar acest lucru nu va fi uitat niciodată!”, a fost mesajul clubului.

Constantin Andriucă anunțase deja după returul meciului de baraj că s-ar putea să plece de la echipă. 

”Ne bucurăm că s-a promovat, e un eveniment pentru comună, pentru toată suflarea din Fărcășești, dar abia acum începe greul.

Urmează să am zilele acestea o discuție cu domnul primar, dar eu, în proporție de 90 la sută, nu voi rămâne. E prea mult pentru mine să mă duc la Liga a 3-a, fiindcă timpul nu-mi permite. 

Nu pot să-mi las copiii . Antrenorul care va veni își va face planurile pentru Liga a 3-a. Rămâne de văzut care jucători vor mai rămâne, fiindcă e greu la Liga a 3-a. Posibil ca unii să continue doar la echipa doua, care va fi înscrisă probabil în Liga a 4-a Gorj”, a declarat antrenorul Constantin Andriucă după meciul retur al barajului de promovare.

Antrenorul târgujian deține clubul de fotbal juniori Pandurașul Târgu Jiu. 

Galerie foto


Vizualizări: 2,134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: