Cum se mai poate lua bilet la meciul România-Olanda!

Cel mai așteptat meci al României va avea loc marți, 2 iulie, la ora 18:00, pe stadionul din Munchen, acolo unde naționala României va înfrunta Olanda. FRF a anunțat suporterii cum pot achiziționa bilet pe ultima sută de metri.

Federația Română de Fotbal a transmis detalii de ultimă oră cu privire la procedura de achiziție a biletelor pentru meciul din optimile de finală ale Euro 2024, în care naționala României va întâlni Olanda.

UEFA a informat FRF că nu mai există bilete pentru meciul România – Olanda. Cu toate acestea, UEFA a mai precizat că vor fi puse la vânzare pe platforma UEFA Ticketing ultimele bilete rămase cu două zile înainte de joc. 

„În încercarea de a răspunde cererii mari de bilete din partea suporterilor români, Federația Română de Fotbal a solicitat suplimentarea numărului de bilete rezervate pentru fanii români.

Cu toate acestea, UEFA a informat FRF că nu mai există bilete suplimentare disponibile. Biletele pentru acest meci au fost puse în vânzare încă din decembrie 2023, iar cererea a fost extrem de mare.

Cu toate acestea, UEFA a anunțat că vor fi puse la vânzare pe platforma UEFA Ticketing ultimele bilete rămase cu două zile înainte de meci. Aceste bilete sunt cele care au fost rezervate țărilor participante la această partidă, dar care nu au fost revendicate de suporterii prezenți la meciurile din faza grupelor.

FRF îi îndeamnă pe toți suporterii români interesați să fie vigilenți și să încerce să achiziționeze biletele disponibile în această ultimă rundă de vânzare.

Suporterii sunt încurajați să urmărească anunțurile oficiale pentru a fi la curent cu ultimele informații privind disponibilitatea biletelor”, se arată pe pagina de Facebook a echipei naționale de fotbal a României.

Bilete la România – Olanda în optimi de finală EURO 2024 au fost disponibile pe site-ul UEFA la următoarele prețuri:

    Peluze – 50 euro

    Categoria 3 – 85 euro

    Categoria 2 – 175 euro

    Categoria 1 – 250 euro

    Categoria Prime – 500 euro

Vizualizări: 557

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: