Și-a găsit o nouă echipă, după despărţirea de Universitatea Craiova!

Universitatea Craiova s-a despărţit în vara aceasta de fundaşul Raul Silva, după doi ani de colaborare, brazilianului expirându-i contractul.  Stoperului de 34 de ani i s-a propus prelungirea acordului, dar Raul Silva a pretins că nu mai face faţă la acest nivel. 

Revenit în Portugalia, ţara în care a făcut carieră, Raul Silva a fost convins să-şi continue cariera de cei de la Farense, echipă care a terminat campionatul trecut pe locul 10 în prima ligă. La echipa portugheză, Raul Silva ar putea face pereche în centrul apărării cu fostul fundaş al FCSB, Artur Jorge.

„Fundașul central de picior stâng Raúl Silva a semnat cu Sporting Clube Farense. Sportivul brazilian are 312 apariții și 32 de goluri ca profesionist, evoluând în Primeira Liga pentru SC Braga, Marítimo și Estoril.

Sosește de la Universitatea Craiova, unde a jucat 56 de meciuri în ultimele două sezoane, obținând calificarea la competițiile europene. Este un jucător caracterizat prin marcarea de goluri, joc aerian bun, calitatea paselor și a deposedărilor.

Suntem încrezători că Raúl va juca un rol foarte important în atingerea obiectivului în sezonul următor”, a fost comunicatul celor de la Farense.

Raul Silva, alintat în Bănie cu porecla „Tataie”, a venit în 2022 la Universitatea Craiova, de la Braga, şi a jucat 60 de meciuri în tricoul Ştiinţei în toate competiţiile, marcând 3 goluri şi adăugând 3 pase de gol. În mesajul de despărţire, 

„Îi mulțumim lui Raul pentru tot ceea ce a realizat la Știința, îi dorim mult succes în continuare și, de ce nu, să se întoarcă, la un moment dat, ca membru al staffului tehnic”, a fost anunţul Universităţii Craiova.

În cariera sa, brazilianul Raul Silva a evoluat în ţara natală pentru Paysandu, Figueirense şi Sport Recife, şi în Portugalia, la Estoril Praia, Maritimo Funchal şi Braga.

Vizualizări: 3,402

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: