Victorie în primul meci amical, cu Jiul Rovinari!

ACS Viitorul Târgu Jiu s-a impus în primul amical al perioadei de vară. Echipa care folosește pentru meciurile de acasă stadionul din Târgu Jiu a jucat un amical la Rovinari, cu formația locală de Liga 4, Jiul, reunită cu ocazia acestui meci. 

ACS Viitorul are mai mulți jucători în probe decât cei rămași din sezonul trecut, inclusiv din Camerun, Australia și Anglia.

În primul test disputat în această vară, ACS Viitorul Târgu Jiu a obținut o victorie la patru goluri diferență, 4-0, cu câte două goluri marcate pe repriză. Adversarul întâlnit de divizionara secundă a fost unul modest, Jiul Rovinari, a doua clasată în sezonul recent încheiat al Ligii a 4-a Gorj.

Reunită în urmă cu zece zile, în data de 19 iunie, ACS Viitorul a disputat primul joc amical din această perioadă de pregătire de vară având ca adversar o formație, probabil ai cărui jucători s-au strâns special pentru acest meci. Pentru că echipele din Liga 4 sunt în vacanță și nu au reluat antrenamentele.

Meciul de pe stadionul Tineretului din Rovinari a fost la discreția oaspeților care s-au impus prin golurile marcate de Mario Lupulescu, Denis Brînzan, Ramon Gașpar și Troy Perez.

Vizualizări: 881

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: