Acoperiș fisurat la Dortmund, la Germania – Danemarca! Meciul a fost oprit

Scene rare pentru un turneu final la meciul dintre Germania și Danemarca, din optimile de finală ale Euro 2024. Meciul dintre Germania și Danemarca din optimile EURO a fost oprit temporar din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Meciul dintre Germania și Danemarca a fost întrerupt în minutul 36 din cauza furtunii violente de pe Signal Iduna Park din Dortmund. 

Ziariștii nemți au reacționat când au văzut decizia centralului Michael Oliver de a opri temporar partida în speranța că vremea se va mai domoli. „Meciul naționalei Germaniei împotriva Danemarcei trebuie întrerupt! Din cauza furtunii violente, arbitrul Michael Oliver a întrerupt meciul din optimi de la Campionatul European în minutul 36. Stadionul afișează: «Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, jocul a fost întrerupt. Mai multe informații vor apărea în curând» A plouat puternic și au fost fulgere uriașe și tunete în zona înconjurătoare a stadionului.

La scurt timp după aceea, arbitrul trimite echipele la vestiar! Spectatorii din primele rânduri fug la etaj. La fel ca în meciul Turciei împotriva Georgiei, ploaia cade ca o cascadă. Mai mulți fani danezi au stat dedesubt și au sărbătorit în apă”, au scris nemții de la Bild.

În cele din urmă, lucrurile au revenit la normal, iar partida s-a reluat.

După ce arbitrul englez a luat decizia de a întrerupe partida, UEFA a ținut să vină cu un anunț important pentru a lămuri întreaga situație.

„Din cauza condițiilor meteo nefavorabile (n.r. furtuni și ploi abundente) la Dortmund, s-a decis suspendarea meciului din optimile de finală UEFA EURO 2024 dintre Germania și Danemarca. UEFA va face un anunț cu privire la reluarea meciului în timp util”, au informat oficialii forului european, pe site-ul UEFA.

Partida a fost întreruptă în minutul 35, după ce arbitrul a fost avertizat că urmează căderi masive de grindină. Ploaia torențială începuse deja, iar fulgerele erau vizibile. Michael Oliver le-a cerut jucătorilor să se retragă la vestiare. Imediat, furtuna a crescut în intensitate. Bucăți de gheață au căzut pe gazon, iar acoperișul arenei superbe din Dortmund a cedat. S-au creat adevărate „cascade”. Fanii au fost udați până la piele. Mulți dintre ei au renunțat la haine, precum și la scaunele pe care le ocupau, inundate de-a dreptul. 

După mai bine de 10 minute de pauză, Oliver le-a dat OK-ul fotbaliștilor să revină pe gazon.

Vizualizări: 1,061

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: