Cojocaru pune condiții după sezonul dezastruos cu ACS Viitorul

Contractul ”principalului” de la ACS Viitorul Târgu Jiu expiră în această vară. Timișoreanul Călin Cojocaru s-a autopropus pe banca echipei și a transmis că este dispus să prelungească contractul fiind, după cum a declarat, adeptul continuității.

Rămâne de văzut dacă șefii de la ACS Viitorul, echipă aflată în insolvență și condusă de o firmă de lichidare și de un administrator special, vor fi de acord cu condițiile lui Călin Cojocaru.

Antrenorul a pus și câteva condiții pentru a semna un eventual nou acord și spune că va continua colaborarea dacă îi vor fi acceptate anumite cerințe. El vrea continuitate și la nivelul lotului de jucători și să fie prelungire acordurile cu o parte din fotbaliștii ale căror înțelegeri sunt pe final.

În plus, vrea să fie și întărit vestiarul, prin venirile a cinci-șase jucători, pentru ca ACS Viitorul să spere la o clasare mai bună în sezonul următor de Liga 2.

Decizia aparține conducerii, în funcție de strategia pe care vrea să o abordeze din această vară. ”Eu am nevoie de continuitate, dar am nevoie și de jucători, fiindcă nu în fiecare an poți să creezi un lot de la zero și să ai și rezultatele pe care le dorești. În mare parte, trebuie păstrat lotul actual. Cel mai important lucru la o echipă este omogenitatea. Dacă mai vin cinci-șase jucători, putem să ne batem la play-off. Există progres și la tinerii jucători, dar trebuie să fim realiști, e diferență imensă de la juniori la liga a doua”, a declarat Călin Cojocaru, citat de liga2.ro.

ACS Viitorul a terminat pe locul 5 din 7 în Grupa B din play-out-ul Ligii 2, primul loc deasupra echipelor care au retrogradat, salvându-se pe final de sezon de la retrogradare după doar două meciuri câștigate în acest an.

Vizualizări: 596

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: