Ce jucător al Craiovei a avut o ofertă de 5.000.000 de euro!

Fostul președinte al Universității Craiova, Sorin Cârțu a dezvăluit că mijlocașul de bandă Ștefan Baiaram a fost aproape să plece de la formația din Bănie în schimbul sumei de 5.000.000 de euro.  Baiaram este unul dintre cei mai promițători fotbaliști de la Universitatea Craiova. 

Cârțu, care a fost multă vreme președinte al Universității Craiova, a precizat că o echipă s-a interesat de serviciile lui Baiaram în urmă cu mai mult timp și era pregătită să pună pe masă 5.000.000 de euro pentru fotbalistul oltenilor. 

Cu toate acestea, mutarea nu s-a mai realizat din cauza accidentărilor repetate pe care le-a suferit jucătorul Craiovei. În prezent, acesta încearcă să își recapete cea mai bună formă, iar Sorin Cârțu încă mai are încredere în Ștefan Baiaram.

"E un jucător capabil de progres, în general când se cumpără un jucător se caută acest lucru, dacă poate să atingă și alte cote decât cele pe care le are la momentul cumpărării. Baiaram are capacitate de progres, este un jucător cu calitate, și eu zic că ar trebui să mai urce o treaptă să schimbe puțin și anturajul ca echipă, să schimbe echipa cu una cu alte pretenții, alte cerințe, în străinătate...

Nu știu dacă pe plan intern poate cineva... E vorba de ceva milioane, la un moment dat era în vizorul unora dispuși să achite și 5 milioane la vremea respectivă, dar au venit accidentările și a stagnat", a spus Sorin Cârțu, pentru iAMsport.ro.

Crescut la Universitatea Craiova, Stefan Baiaram a adunat peste 150 de partide în tricoul oltenilor.

Cotat la 1,2 milioane de euro, Baiaram nu a apucat să debuteze la naționala României, însă a adunat opt prezențe la U21. Contractul lui Ștefan Baiaram cu Universitatea Craiova expiră în 2026.

Vizualizări: 490

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: