Campioana Gorjului a aflat adversarul cu care luptă pentru Liga 3

Campioana Gorjului din acest sezon, Vulturii Fărcășești, și-a informat deja suporterii cu cine se va duela la meciul de baraj. Gorjenii vor lupta pentru un loc de Liga 3 cu Viitorul Severin, meciurile fiind programate pe 16 iunie - turul și pe data de 23 iunie – returul.

Vulturii Fărcășești a aflat adversara pentru barajul de promovare în Liga 3 și a anunțat datele de disputare a celor două jocuri. Turul se joacă pe data de 16 iunie, în Mehedinți, iar returul pe 23 iunie, la Fărcășești.

În Mehedinți, bătălia finală pentru titlu s-a dat între Viitorul Severin și CS Drobeta. Viitorul Severin a abordat ultimul meci cu un avantaj, având 2 puncte în clasament peste cei de la Drobeta.

„Înființată în urmă cu 3 ani, Viitorul Severin a devenit, la finele sezonului 2023-2024, în premieră, campioana Ligii a 4-a Mehedinți, după o luptă strânsă, dusă până în ultima etapă, cu CS Drobeta 2024. Despărțite de două puncte înaintea ultimei runde din play-off, cele două contracandidate s-au duelat miercuri seara, pe stadionul Dunărea din Pristol, iar echipa antrenată de Dorian Vasilică s-a impus cu scorul de 3-0, prin golurile marcate, în repriza secundă, de Alexandru Țughin (51), Mădălin Trandafir (70) și Alex Moțățanu (90)”, se arată în cronica meciului oferită de liga2.ro. 

Viitorul Severin a câștigat astfel campionatul cu un avans de cinci puncte și se pregătește pentru barajul cu campioana Gorjului, Vulturii Fărcășești.

Meciul-tur se va disputa pe 16 iunie, de la ora 18:00, pe terenul campioanei de la Mehedinți, returul fiind programat o săptămână mai târziu, la Fărcășești.

Galerie foto



Vizualizări: 1,717

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: