Universitatea Craiova, amical cu o echipă cu care poate juca în Conference League!

Universitatea Craiova a intrat în vacanţă mai târziu decât majoritatea echipelor din liga 1, având de disputat barajul de Conference League cu Universitatea Cluj. Oltenii au parte de numai două săptămâni de vacanţă, fiindcă se vor reuni sub comanda lui Costel Gâlcă, luni, 10 iunie şi se vor pregăti pe plan local, la cantonamentul „Ilie Balaci” din Lunca Jiului, până pe 16 iunie.

Între 17 iunie şi 1 iulie, Universitatea Craiova şi-a programat un stagiu de pregătire în Austria,  în destinaţia care era tradiţională pentru stagiul de vară al „juveţilor”, la Neustift Im Stubaital.

Numai anul trecut au absentat alb-albaştrii din respectiva locaţie, deoarece Mihai Rotaru hotărâse să boicoteze Austria, după votul negativ acordat României în privinţa aderării la spaţiul Schengen. Cu Eugen Neagoe antrenor, Ştiinţa s-a pregătit anul trecut în Bulgaria, la Bansko.

În stagiul din Austria, Universitatea Craiova va disputa câteva meciuri amicale şi unul dintre adversari a fost deja stabilit. Oltenii ar trebui să se dueleze cu formaţia poloneză Slask Wroclaw, pe 26 iunie, le Neustift Im Stubaital, a informat ProSport.

„Problema este că formaţia lui Costel Gâlcă s-ar putea întâlni cu vicecampioana Poloniei şi în turul 2 preliminar al Conference League. În cazul în care la tragerea la sorţi de pe 19 iunie, Universitatea Craiova ar fi desemnată să joace tocmai împotriva formaţiei poloneze, partida de verificare va fi anulată”, scrie sursa citată.

Universitatea Craiova s-a calificat pentru a şaptea oară în ultimii în opt ani în cupele europene şi va intra în Conference League în turul 2 preliminar, unde va fi cap de serie. Oltenii îşi află adversarul din turul 2 preliminar la tragerea la sorţi de pe 19 iunie, iar dubla manşă din această fază se va disputa pe 25 iulie şi 1 august.

Vizualizări: 2,589

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: