Un mijlocaş şi un atacant, la reunirea lotului Universității Craiova 

Silviu Lung junior este prima achiziţie a verii pentru Universitatea Craiova, portarul semnând un contract pe două sezoane cu gruparea din Bănie. Acesta nu este singura noutate pe care Costel Gâlcă o va avea luni, 10 iunie, la reunirea lotului oltenilor.

Mijlocaşul croat Ante Roguljic şi atacantul Atanas Trică vor reveni la Universitatea Craiova, după ce în stagiunea trecută au fost împrumutaţi la Universitatea Cluj, respectiv la CS Tunari.

Croatul Ante Roguljic mai are un an de contract cu Universitatea Craiova, el evoluând sub formă de împrumut la Universitatea Cluj. Neluţu Sabău l-a utilizat pe Roguljic în 15 partide, în care acesta a reuşit 3 goluri şi 4 pase decisive. Roguljic nu a jucat în meciul de baraj contra echipei de care aparţine, fiindcă aredelenii ar fi trebuit să achite, conform clauzei de împrumut, 100.000 de euro clubului condus de Mihai Rotaru. În virtutea aceleiaşi prevederi contractuale, Roguljic nu a jucat nici în meciul din returul sezonului regulat din Bănie împotriva Ştiinţei.

Atanas Trică va împlini în curând 20 de ani şi rămâne unul dintre jucătorii de perspectivă ai Universităţii Craiova, deşi în ultimele două sezoane el a fost trimis să evolueze sub formă de împrumut în eşalonul secund, la CSA Steaua şi la CS Tunari. Cu cea din urmă echipă nu a reuşit să evite retrogradarea în Liga a III-a, situaţia formaţiei ilfovene fiind complicată încă di prima parte a campionatului. Un singur gol a marcat Atanas Trică la CS Tunari, internaţionalul U20 fiind folosit în 9 partide.

Dacă Roguljic şi Trică revin în Bănie, urmând a intra sub lupa lui Costel Gâlcă în stagiul de pregătire din Austria, în schimb, Alexandru Işfan mai are încă un an de împrumut la Petrolul Ploieşti, gruparea prahoveană având şi opţiune de transfer definitiv. De asemenea, mijlocaşul David Sala, împrumutat în stagiunea trecută la CSM Alexandria, va fi direcţionat de Universitatea Craiova spre o altă echipă.

Vizualizări: 7,750

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: