Remiză între România și Bulgaria după un meci modest 

Meciul amical disputat marți seară între România și Bulgaria s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. A fost o remiză albă, în fața a 19.000 de spectatori și un meci modest făcut de tricolori.

Echipa națională a intrat în febra ultimelor pregătiri ale Campionatului European. Elevii lui Edward Iordănescu au remizat cu Bulgaria în primul din cele două amicale pe care România le va juca, înainte de EURO 2024.

După acest meci, Edi Iordănescu va trebui să se decidă asupra lotului echipei naționale, pentru EURO. Ultimul amical, cel cu Liechtenstein, se va juca chiar în seara în care se va definitiva lotul.

Edi Iordănescu a avut un discurs ferm după ce România a remizat cu Bulgaria, 0-0, în amicalul disputat pe stadionul „Steaua”. Selecționerul României s-a declarat extrem de nemulțumit de faptul că „tricolorii” nu au reușit să marcheze, mai ales că au beneficiat de un penalty. Totodată, a garantat că, în amicalul cu Liechtenstein, de vineri, naționala României va arăta mai bine.

„Eu încep cu mulțumiri pentru publicul care a fost cu noi. E marți, e târziu, e mijloc de săptămână. Sunt fericit că au venit. Părerea pe care au exprimat-o nu poate fi decât respectată de mine. Suntem calificați la European neînvinși. Nu în ultimul rând, cred că e o lecție pe care am învățat-o. Când suporterii au răbdare, atunci șansele sunt mai mari. Ne-am dorit să câștigăm. Sunt multe lucruri pe care le vom analiza și sunt sigur că atunci când vom debuta la European vom avea o altă față.

Mi-am dorit foarte mult să-i conectez, să-i ținem în priză și capacitați. Lumea analizează și înțeleg asta. Jocul și rezultatul. Dar lumea nu cunoaște procesul. Procesul de pregătire nu a fost ușor. Am avut discrepanță două săptămâni cu acest final de campion. A trebuit să uniformizăm. Să mai ridicăm un pic. A fost o săptămână grea de muncă. Exerciții. Împreună cu staff-ul ne-am asumat că nu vom avea un tonus bun de joc. Și s-a văzut. Dar sunt lucruri asumate”,  a spus antrenorul naționalei după meciul cu Bulgaria. 

Vizualizări: 484

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: