Unde petrec vacanța jucătorii de la Universitatea Craiova! 

Andrei Ivan, Alexandru Mitriță, Vladimir Screciu și Basilio Ndong își încarcă bateriile peste granițele țării pentru sezonul următor din Liga 1. Mitriță a plecat în Dubai, însă alți fotbaliști ai Universității Craiova au rămas în Europa.

Sezonul 2023-2024 s-a încheiat așa cum și-au dorit suporterii Universității Craiova, care vor avea parte din nou de nopți europene pe stadionul „Ion Oblemenco”. Elevii lui Costel Gâlcă au învins U Cluj la loviturile de departajare, iar acum au plecat în vacanță.

Revitalizat de Costel Gâlcă la Universitatea Craiova, Andrei Ivan și-a petrecut ultimele zile în Mykonos, Grecia. Fotbalistul Universității Craiova a ales o locație de lux în care să își petreacă timpul liber de până la reunirea lotului.

Nici Vladimir Screciu nu a mers departe de România după sfârșitul sezonului 2023-2024 din Liga 1. Mijlocașul Universității Craiova nu a prins lotul pentru EURO 2024 din cauza accidentării și astfel a mers cu iubita lui în Italia.

Basilio Ndong a ales să își petreacă zilele libere în Madrid după un sezon greu la Universitatea Craiova. Alex Mitriță și-a luat o vacanță binemeritată în Dubai, după ce un sezon întreg în care s-a „distrat pe teren” în tricoul grupării din Bănie.

Vizualizări: 1,452

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: