Jiul Rovinari a câștigat Cupa României Gorj!

Finala fazei județene a Cupei României a avut loc sâmbătă, pe terenul de la Mătăsari. Cupa a revenit celor de la Jiul Rovinari care s-au luptat pentru trofeul județean cu campionii din acest sezon de la Liga 4, Vulturii Fărcășești.

Cele mai bune echipe din campionatul Ligii 4 Gorj din acest sezon s-au duelat și pentru trofeul județean din Cupa României, și, implicit, pentru locul din faza regională a competiției. 

Jiul Rovinari a câștigat faza județeană a Cupei României la fotbal, după ce a învins în finala de la Mătăsari, cu scorul de 1-0, campioana din acest sezon, Vulturii Fărcășești.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Gabriel Munteanu în minutul 57, la capătul unei acțiuni personale, după cum a informat AJF Gorj care le-a urat succes celor de la Jiul la faza regională: „Multă baftă la baraj Vulturii, mult succes Jiul în faza regională a cupei! Mulțumim, Mătăsari pentru găzduire!”

Dan Oprița, fostul fotbalist emblematic de la Pandurii și Minerul Mătăsari a dat lovitura de începere a finalei , fiind premiat de președintele AJF Gorj, Mihai Prunariu.

AJF Gorj a premiat finalistele dar și echipa care s-a clasat pe locul 3 din liga 4 Gorj, CSC Negomir. 

În ceea ce privește campioana Gorjului, care ar fi dorit să ia ambele trofee din acest sezon, Vulturii Fărcășești le-a mulțumit suporterilor veniți în număr mare la Mătăsari și le-a cerut scuze pentru că nu a reușit să câștige. „Ne cerem scuze pentru rezultatul de astăzi… Vă mulțumim pentru prezența numeroasă de astăzi! Din nou, tribuna a fost a noastră. Fără voi nu am fi ajuns aici! Avem barajul, iar mobilizarea trebuie să fie exemplară pentru cele două meciuri rămase!”, le-au transmis suporterilor cei de la Vulturii Fărcășești.

Galerie foto




Vizualizări: 666

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: