Gorjeanul Andrei Pițian s-a despărțit de Universitatea Cluj

Ioan Ovidiu Sabău face revoluție la U Cluj și a renunțat la patru fotbaliști. Printre aceștia se numără și gorjeanul Andrei Pițian care a crescut la Pandurii, unde a și debutat în Liga 1.

Conducerea Universității Cluj a anunțat oficial despărțirea de patru jucători. Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare. Ioan Ovidiu Sabău de desparte de patru jucători care au ajuns la finalul contractului și cu care formația ardeleană nu dorește să mai prelungească înțelegerea. Este vorba de Plamen Iliev (32 de ani), Kevin Doukoure (25 de ani), Dragoș Tescan (24 de ani) și Andrei Pițian (28 de ani).

„FC Universitatea Cluj a încetat colaborarea cu patru dintre jucătorii care au făcut parte din lotul echipei noastre în sezonul precedent. Clubul nostru se desparte de Dragoș Tescan, Plamen Iliev, Andrei Pițian și Kevin Doukoure, jucători care au ajuns la final de contract.

Le mulțumim tuturor pentru munca depusă la “U” și le dorim mult succes în viitor!”, se arată în comunicatul oficial al clubului de pe Facebook.

Cei patru jucători la care renunță formația antrenată de Ioan Sabău nu mai făceau parte din primul „11”, astfel că ardelenii au preferat să renunțe la serviciile acestora și să aducă „sânge proaspăt” care să se poată impune în lot în sezonul viitor, când U Cluj își va propune accederea în play-off, a anunțat ProSport.

Andrei Pițian (28 de ani) a făcut parte din lotul lui Sabău timp de două sezoane, timp în care a evoluat în 42 de partide și a marcat un gol.

Vizualizări: 1,133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: