CSM Târgu Jiu anunţă despărțirea de antrenorul cu care a retrogradat

Conducerea secției de baschet a CSM Târgu Jiu a anunșat vineri încheierea raporturilor contractuale cu antrenorul Kresimir Basic. Anunțul vine la aproximativ o lună de la despărțirea de fostul antrenor, pentru că pe banca echipei a fost numit deja Adrian Roșu pentru ultimele jocuri oficiale. 

Anunțul este unul cel puțin ciudat dată fiind situația de fapt, pentru că echipa a avut un alt antrenor pe final de sezon, după ce retrogradase deja cu Kresimir Basic pe bancă. Cei de la CSM spun că este vorba de o despărțire amiabilă deși situația era destul de tensionată la plecarea fostului antrenor, la începutul lunii mai.

„Încetarea contractului s-a încheiat pe cale amiabilă, cu acordul ambelor parți, începând cu data de 13 mai 2024. Ca urmare a rezultatelor din ultima perioadă, conducerea CSM Târgu Jiu și antrenorul Kresimir Basic au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului. Îi mulțumim tehnicianului croat pentru munca depusă la clubul nostru și îi dorim multă baftă mai departe în carieră!”, se arată în comunicatul clubului.

Antrenorul Kresimir Basic a preluat banca tehnică a CSM Târgu Jiu la începutul lunii ianuarie 2023 iar pentru finalul acestui sezon echipa a fost pregătită de Claudiu Alionescu, Alexandru Gliga și Adrian Roșu, mai spun cei de la CSM în comunicatul oficial.

Vizualizări: 1,591

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: