Oltenii încearcă să scape de un atacant care nu a confirmat

Mihai Rotaru nu îl mai vrea la Universitatea Craiova pe Jalen Blesa, jucător în vârstă de 23 de ani. Atacantul în schimbul căruia s-a plătit, în iarnă, 300.000 de euro, nu mai este dorit acum la echipă nici de antrenorul Costel Gâlcă.

Echipa din Bănie s-a despărțit deja de doi jucători după terminarea campionatului, veteranii Raul Silva şi Alexandru Mateiu încheindu-şi contractele cu formaţia pregătită de Costel Gâlcă.

ProSport a anunțat că un alt jucător de care oltenii vor să se descotorosească este atacantul Jalen Blesa, unul dintre jucătorii achiziționați în iarnă de Universitatea Craiova, dar care a devenit deja indezirabil, evoluțiile sale nefiind convingătoare în această perioadă.

Spaniolul cu origini americane Jalen Blesa n-a fost în grațiile lui Ivaylo Petev, și cu atât mai puțin în cele ale lui Costel Gâlcă, actualul tehnician preferând să improvizeze în anumite situații decât să-l introducă pe Jalen Blesa.  Numai patru apariții si, în total, 108 minute a adunat Jalen Blesa de când a fost adus la Universitatea Craiova, fiind deja catalogat drept „o mare păcăleală”.

Dacă nu va reuși să-l vândă pe atacantul de 23 de ani și să-și recupereze o parte din banii cheltuiți în iarnă, clubul din Bănie încearcă să-l împrumute pe Blesa, pentru a nu-i mai achita salariul în perioada următoare, el având contract până în 2027 cu Universitatea Craiova.

Vizualizări: 4,411

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: