Bibliotecă stradală în Târgu Jiu: Cum poți dona cărți

Biblioteca ”File de poveste în parc” a fost amplasată în urmă cu două săptămâni în municipiul Târgu Jiu. Inițiatorii îi anunță pe cetățeni că pot dona cărți oricând, pentru a sprijini proiectul.

Proiectul este dedicat atât tinerilor, cât și adulților. Biblioteca se află în Parcul Lido, acolo unde toți cei dornici pot să împrumute o carte.

Asociația Be Teen este organizația care a făcut posibilă implementarea acestei idei.

Regulile sunt următoarele: poți lua orice carte dorești, iar după ce ai terminat de citit, trebuie să o aduci înapoi. De asemenea, poți aduce alta în locul ei sau poți dona pentru a contribui la realizarea mai multor astfel de centre de lectură.

Ideea a pornit de la Alexandra Anton, o tânără implicată în comunitate, care s-a întors de la Cluj pentru a contribui la dezvoltarea orașului nostru.

”Biblioteca noastră stradală gratuită ”File de poveste în parc”, amplasată recent în parcul Lido, are o nouă înfățișare care să oprească degradarea naturală și mai ales să împiedice aspersoarele să ude cărțile.
Pentru că ne-ați scris într-un număr foarte mare și ne-ați întrebat de donarea de carte facem următoarele precizări:
 Puteți dona oricând doriți cărți fără ca noi, echipa Be Teen, să fim prezenți în parc. Pur și simplu lăsați cărțile în interiorul bibliotecii.
 Pentru a facilita comunicarea și întâlnirea cu donatorii de carte am stabilit că în prima zi de luni a fiecărei luni, în intervalul 19.00-20.00, coordonatoarea proiectului Alexandra Anton va fi prezentă în parc pentru a prelua cărțile pe care doriți să le donați.
 Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați pe what s app la numărul 0762578471 sau pe e-mail [email protected]”, transmit reprezentanții Asociației Be Teen.

Vizualizări: 1,141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: