Bilete de tratament pentru pensionari

Casa Județeană de Pensii Gorj anunță că a primit biletele de tratament seria 9. I-au fost repartizate 184 bilete pentru  următoarele stațiuni: – 1 Mai, Amara, Bala, Buziaș, Călimănești, Căciulata, Covasna, Eforie Nord, Felix, Govora, Herculane, Mangalia, Moneasa, Neptun, Ocna Șugatag, Olănești, Pucioasa, Saturn, Slănic Moldova, Vatra Dornei.  

Din cele 184 de bilete pentru tratament balnear primite de către CJP Gorj, 180 de bilete au fost alocate automat, prin aplicația SPA, solicitanților în funcție de punctajul obținut, în limita locurilor repartizate pe stațiuni și unități de cazare.

Sejurul asigurat printr-un bilet de tratament balnear este de 16 zile, iar titularul are obligația să se prezinte în stațiune la data înscrisă pe bilet. 

În cursul unui an calendaristic se poate elibera un singur bilet de tratament balnear aceluiași beneficiar, indiferent dacă este cu plata unei contribuții sau gratuit.

Biletele de tratament balnear se eliberează beneficiarilor numai după legitimarea acestora, acestea fiind eliberate doar personal titularului, sau în cazuri excepționle, unei alte persoane, desemnate de către titular pe bază de procură autentificată, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear.

                                                      

Vizualizări: 13,207

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: