Terenul de pe Stadionul Municipal a rămas fără gazon

Terenul de joc din incinta Stadionului Municipal din Târgu Jiu se prezintă într-o stare foarte proastă. Deși s-au efectuat acolo lucrări după încheierea campionatelor, situația pare acum destul de gravă și nu este doar din cauza caniculei. 

O fotografie realizată de sus prezintă imaginea dezastrului de pe Stadionul Municipal, acolo unde înainte de alegeri aveau loc tot felul de spectacole, cu prilejul Zilelor Municipiului Târgu Jiu sau cu ocazia absolvirii liceului de către elevii din oraș. 

Nu se știe exact cât a afectat scena amplasată direct pe teren starea gazonului dar situația prezentată de cei care au realizat fotografia, sub titlul „Deșertificare”, arată un teren fără iarbă de pe care culoarea verde a dispărut. 

Deși în aceste zile un tractor a putut fi văzut pe teren, e greu de crezut că se mai poate remedia mare lucru, mai ales că semințele de gazon nu mai pot răsări la peste 40 de grade.

Probabil că societatea Edilitara și-a amintit după alegeri că are în atribuții, conform declarației primarului Marcel Romanescu, și îngrijirea gazonului de pe stadion. Ghinion, din păcate, sau din fericire pentru ei, că nu mai au ce să îngrijească.

Reamintim că, recent, administrarea Stadionului Municipal și a Sălii Sporturilor au fost preluate de Edilitara SA printr-o hotărâre de Consiliu Local.

Galerie foto



Vizualizări: 7,462

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: