S-a stins ecranul pe care târgujienii urmăreau România – Belgia!

Anunțată cu mare fast vizionarea meciului România – Belgia pe un ecran din centrul orașului a fost o dezamăgire pentru cele câteva sute de suporteri. De mai multe ori ecranul s-a defectat și transmisia, atunci când a funcționat, nu a fost de calitate. 

Ecranul amplasat de autoritățile locale în centrul municipiului Târgu Jiu, pentru ca suporterii naționalei să poată urmării acolo al doilea meci al echipei naționale de la EURO 2024, a avut probleme imediat după debutul partidei dintre România și Belgia.

Cele câteva sute de suporteri care se aflau în Piața Prefecturii au asistat la bâlbe ale tehnicienilor care deserveau transmisia timp de minute bune ecranul fiind stins complet, în huiduielile suporterilor care s-au văzut nevoiți ori să plece acasă ori să scoată telefoanele mobile ca să urmărească meciul în continuare, după cum se poate vedea pe imaginile de pe rețelele sociale transmise de cei prezenți la vizionare.

Dezamăgiți de faptul că nu au putut viziona momente bune din acest meci, mulți au renunțat la ideea de a vedea meciul în piață și au plecat spre casă, mai ales după ce problemele s-au mai repetat.

Se pare că Primăria Târgu Jiu stă destul de prost la capitolul cablu și internet. Acestea nu funcționează nici la Stadionul Municipal, acolo unde este obligatoriu să existe internet și cablu la meciuri, mai ales când sunt transmise la tv, dar nici la Sala Sporturilor, acolo unde primăria a uitat să mai plătească abonamentul la cablu iar handbalistele sau baschetbaliștii apelează tot la internetul propriu pentru a putea vedea un meci. 

Vizualizări: 2,009

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: