Au primit voucherele de vacanță în trei tranșe

Angajații pe perioadă determinată din cadrul Complexului Energetic Oltenia se pregătesc să primească banii aferenți voucherelor de vacanță. Mai exact, o diferență de 750 de lei din totalul de trei mii de lei, aferentă ultimelor trei luni ale anului.

Inițial, cei 1800 de salariați au primit doar 1500 de lei, pentru că aveau contracte de muncă pe șase luni. După luna iunie, contractele au fost prelungite cu trei luni și le-a fost virată o sumă suplimentară de 750 de lei. Acum, angajații pot beneficia de întreaga valoare a voucherelor de vacanță, pentru că au contracte fie până la finalul anului, fie chiar până la finalul lunii martie 2025, cei mai mulți dintre ei.

”Veste bună pentru salariații angajați pe perioadă determinată la Complexul Energetic Oltenia! Cei aproximativ 1800 de salariați pe perioadă determinată de la Complexul Energetic Oltenia primesc o nouă veste bună, după ce le-a fost prelungită activitatea în cadrul companiei energetice cu 6 luni. Aceștia urmează să primească remunerația prevăzută în Contractul Colectiv de Muncă. Minerii și energeticienii care nu și-au primit suma totală din acest drept financiar cuvenit, după această prelungire, o să primească acești bani pentru ultimele 3 luni din acest an. Fiecare salariat, angajat pe perioadă determinată, o să primească 750 de lei, suma aferentă acestui drept. În continuare, avem nevoie ca de aer de acești salariați; fără dumnealor nu se poate funcționa!”, a anunțat Laurențiu Manolache, lider sindical în cadrul Federației Naționale a Muncii, potrivit Radio Infinit.

Sunt circa 1.800 de tineri angajați în ultimii doi ani pe perioada determinată la Complexul Energetic Oltenia, la care se adaugă sute de pensionari reangajați. Fiecare salariat are dreptul la un voucher de vacanță de trei mii de lei, proporțional însă cu timpul lucrat.

Vizualizări: 973

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: