A fugit în pădure după ce a băgat mașina în șanț

Un bărbat din Slivilești, Gorj, a fost trimis în judecată săptămâna trecută, pentru că s-a urcat băut la volan și a comis un accident rutier. Procesul va fi judecat la Judecătoria Motru.

Fapta s-a petrecut în primăvara acestui an. O femeie a sunat la 112 și  a sesizat faptul că pe Dealul Miculeşti un autoturism a intrat în şanţul de pe partea dreaptă, iar conducătorul auto se află sub influenţa alcoolului. "Lucrătorii de poliţie din cadrul Poliţiei Mun. Motru s-au deplasat la faţa locului, pe DJ 673 Dealul Miculeşti, unde au identificat autoturismul marca „OPEL Corsa” în şanţul de pe partea dreaptă, iar conducătorul auto se deplasa spre pădure", se arată în documentul de la instanță.

Abia după câteva zeci de minute, bărbatul a putut să sufle în etilotest şi a rezultat o alcoolemie de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat. "Din declaraţia inculpatului rezultă că în ziua de 06.04.2024 între orele 08:30 – 16:30 a consumat 1500 ml. vin roşu de ţară şi 1000 ml. de bere marca ,,Newmarkt” cu alcool, ultima dată a mâncat în data de 06.04.2024, pâine cu mezeluri, nu a vomitat, nu a luat medicamente şi nici substanţe stupefiante", mai arată sursa citată.

În jurul orei 17:10, s-a urcat la volanul autoturismului şi l-a condus aproximativ 100 metri după care a pierdut controlul autoturismului şi a intrat în şanţul de pe partea dreaptă. 

Vizualizări: 1,670

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: