Sechestrată de șoferul care a luat-o la ocazie

Un bărbat din Vâlcea, aflat deja în închisoare, a mai primit o pedeapsă de doi ani și jumătate, pentru lipsire de libertate. Pedeapsa a fost stabilită zilele trecute de Judecătoria Novaci, pentru o faptă comisă acum doi ani, în Gorj.

Individul a luat atunci o tânără la ocazie. După 10 minute de mers, femeia a observat că șoferul a scos o sticlă de bere și a început să bea. "În acel moment persoana vătămată s-a speriat şi i-a solicitat inculpatului  pentru prima dată „vă rog frumos să nu îmi spuneţi că beţi în timp ce conduceţi... Vă rog să opriţi maşina că vreau să cobor” și ulterior, în nenumărate rânduri, persoana vătămată i-a solicitat inculpatului să oprească mașina pentru ca aceasta să coboare", se arată în documentul de la instanță.

Degeaba, însă. Bărbatul și-a văzut de drum, blocând ușile. Și chiar și-a recunoscut faptele.  „Am continuat deplasarea întrucât aceea era strada mea”, le-a spus acesta anchetatorilor. „Ea nu avea nicun drept asupra mea să îşi permită să îmi spună să nu beau atât timp cât eu nu aş fi forţat-o să bea. Mașina e lucrul meu personal cumpărat pe banii mei. E dreptul meu să beau sau nu”, a mai spus acesta. 

Femeia a avut noroc că, la un moment dat, individul a oprit să își facă nevoile, undeva, la Școarța. A sunat repede la un prieten și l-a rugat să sune la 112. Individul s-a urcat în mașină, a întors, spunându-i femeii că trebuie să facă sex, dar și să-i dea telefonul și 700 de lei. Într-un final, văzând-o panicată, a lăsat-o să coboare. Poliția l-a prins apoi și l-a arestat, bărbatul fiind recidivist.

Vizualizări: 5,657

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: