Vulturii Fărcășești va debuta în deplasare în noul sezon

Cea mai activă echipă din campionatul județean în această vară, Vulturii Fărcășești, a mai perfectat un transfer. Între timp Vulturii au aflat programul primelor etape și au informat suporterii că vor debuta în noul sezon în deplasare, la Cărbunești.

Vulturii Fărcășești a anunțat programul echipei din primele patru etape ale noului sezon. Cea mai activă echipă din Liga 4 în mediul online, dar și ca activitate, a anunțat suporterii că debutează în deplasare și i-a întrebat ce cred despre evoluția echipei și rezultate: „Așadar, din 4 partide, 3 vor fi disputate în deplasare. Meciul cu Internațional Bălești se va disputa acasă, în timp ce întâlnirile cu Gilortul II, Petrolul Țicleni și ACS Jupânești vor fi în deplasare. Care crezi că va fi parcursul echipei noastre în cele 4 etape?” Localnicii din Fărcășești sau cei interesați de fenomen pot răspunde pe pagina de facebook a clubului.

Între timp AJF Gorj a stabilit data și ora partidei cu Gilortul Cărbunești II, din prima etapă, meci care se va disputa în deplasare, duminică, 3 septembrie, de la ora 12:00. 

Și pentru că se află în perioada de definitivare a lotului, Vulturii Fărcășești a mai anunțat și un transfer, al lui Marius Știrbu, atacant în vârstă de 33 de ani. „Bine ai venit, Marius! Încă un jucător se alătură lotului nostru, Marius sosind de la Minerul Motru. Mult succes în tricoul Vulturilor, Marius!”, a fost mesajul adresat de gorjenii de la Fărcășești noului venit.

Galerie foto


Vizualizări: 724

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: