S-a modificat componența seriei 7 din Liga 3. Cu cine joacă CSO Turceni în prima etapă!

Au fost făcute modificări de ultim moment în Liga 3, cu schimbări în numai puțin de cinci serii printre care și seria 7 în care se află echipele din Gorj. FRF a completat cele două locuri vacante după retragerea echipelor FC Brașov și Crișul Chișineu Criș.

Noul sezon de Liga 3, ediția 2023-2024, va debuta cu primele meciuri vineri, iar restul ar fi trebuit să aibă loc sâmbătă, 26 august 2023. Vor fi însă unele jocuri amânate, ținând cont de ultimele modificări făcute de Federația Română de Fotbal în campionat, ca reacție a două abandonuri cunoscute deja de cel puțin o săptămână, anunță liga2.ro.

Cum FC Brașov (Seria 5) și Crișul Chișineu Criș (Seria 8) și-au anunțat retragerea din Liga 3, FRF a fost nevoită să introducă în competiție noi echipe pentru a complet aceste locuri, pentru ca sezonul să nu debuteze încă din start cu două serii incomplete.

Cum FRF întârzie anunțul oficial, Comitetul de Urgență urmând a fi cel care aprobă deciziile Departamentului Competiții, liga2.ro a prezentat joi informațiile pe care le are în acest moment privind schimbările care au loc în noua ediție a Ligii 3.

În locul FC Brașov în Seria 5 va activa Viitorul Curița, echipă campioană a județului Bacău nou-promovată în această vară, și care fusese pusă de FRF în Seria 2. În Seria 2 a fost convinsă să continue Dacia Unirea Brăila, cea mai slabă echipă în sezonul trecut, cu doar 5 puncte acumulate în tot campionatul!

Brăila va prelua programul din Seria 2 al echipei Viitorul Curița, iar Viitorul Curița va prelua programul din Seria 5 al FC Brașov. 

În Seria 8, în locul Crișului Chișineu Criș, desființată, va fi readusă Phoenix Buziaș, mutată în această vară din Seria 8 în Seria 7.

Iar în Seria 7 vor fi puse ambele echipe din Craiova, Universitatea Craiova 2 și ”FC U” Craiova 2. Nou-promovata ”FC U” Craiova 2 fusese pusă inițial în Seria 6, iar U Craiova 2 era în Seria 7.

Pe locul vacant din Seria 6 va fi adusă din Liga 4 ACS Oltul Curtişoara, campioana Oltului.

Phoenix Buziaș va prelua programul Crișului Chișineu Criș, ”FC U” Craiova 2, pe cel al Phoenixului Buziaș, iar ACS Oltul Curtişoara, pe cel al ”FC U” Craiova 2.

Noua componență a Seriei 7 devine următoarea: Gilortul Târgu Cărbunești, CSO Turceni, CSM Deva, ACSO Filiași, CSC Ghiroda și Giarmata Vii, Viitorul Șimian, Voința Lupac, Universitatea Craiova 2, Jiul Petroșani și ”FC U” Craiova 2. Programul Seriei 7 îl vezi aici.

Astfel, în prima etapă CSO Turceni va juca cu satelitul celor de la FCU Craiova, formația gorjeană anunțând deja oficial acest lucru. Meciul se joacă la Turceni, sâmbătă, cu începere de la ora 18:00.

Vizualizări: 1,186

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: