Gilortul Cărbunești, pregătită de startul în Liga 3

Gilortul Cărbunești a definitivat lotul pentru noul sezon și e pregătită de start. Gilortul joacă în prima etapă cu timișenii de la CSC Ghiroda și Giarmata Vii, și va deschide etapa 1 din seria 7. 

Partida dintre cele două formații se va disputa vineri, 25 august, de la ora 18:00, pe Stadionul Cristinel Răducan. Toți suporterii Gilortului așteaptă cu interes primul joc din noul sezon în care cărbuneștenii au multe noutăți în lot. Celelalte patru meciuri ale etapei de debut sunt programate sâmbătă de la aceeași oră.

„Este o serie mai dificilă și mai echilibrată față de cea în care a evoluat echipa noastră anul trecut”, spun cei de la Gilortul despre schimbările din această serie.

Au retrogradat din seria 7 Aurul Brad și Progresul Ezeriș și s-au retras ACS Viitorul Târgu Jiu 2 și Retezatul Hațeg. Locul acestora a fost luat de Universitatea Craiova 2 (seria VI), CSC Ghiroda și Giarmata Vii (seria VIII), Fhoenix Buziaș (seria VIII) și CSO Turceni (nou-promovată).

În ceea ce privește adversarul din meciul de vineri, acesta a încheiat ultimul sezon pe locul 3, la fel ca Gilortul, cu același număr de puncte, 49. Cele două formații s-au întâlnit o singură dată, pe 2 noiembrie 2019, la Târgu Cărbunești, în etapa 11 a seriei 4 din Liga 3. Atunci, Gilortul s-a impus la limită, scor 1-0, datorită reușitei lui Marius Ion. Partida retur nu s-a mai disputat deoarece campionatul a fost întrerupt din cauza pandemiei după prima etapă din retur.

Vizualizări: 1,112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: