Încă o echipă din Liga 2 va migra să joace într-o altă localitate!

Adversara celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu din următoarea etapă din Liga 2, CSC Dumbrăvița, ”migrează” într-o altă localitate pentru următoarele meciuri de acasă. Este a șasea echipă în acest sezon de Liga 2 care joacă acasă pe un alt teren.

SC Dumbrăvița ”migrează” într-o altă localitate pentru următoarele meciuri de acasă, fiind a șasea echipă în acest sezon de Liga 2 care joacă acasă pe un alt teren.

„Terenul arenei ”Ștefan Dobay” e tot un dezastru, ca la partida cu Corvinul, prima desfășurată pe teren propriu în noul sezon.

Astfel, singura echipă timișeană rămasă în primele două ligi de fotbal ale României se mută un pic mai spre estul Timișoarei, la Ghiroda, pe o arenă ce tocmai astăzi a fost omologată pentru Liga 2, întrucât avea, până acum, din partea FRF numai undă verde pentru Liga 3, competiție în care evoluează echipa locală, CSC Ghiroda și Giarmata Vii”, a informat liga2.ro.

”Mutarea temporară a jocurilor de acasă la Ghiroda a fost o decizie dificilă, dar necesară, pentru a da timp suficient suprafeței de joc de la stadionul «Ștefan Dobay» să se refacă în întregime după lucrările desfășurate pe parcursul acestei veri. Vă amintim, în ultimele luni s-a montat un sistem de drenaj și unul de irigare automatizata, iar în plus s-au realizat însămânțări, fertilizări, tratamente fitosanitare, carotări, nisipări și aerări la nivelul gazonului. În cel mai scurt timp, stadionul «Ștefan Dobay» va beneficia de o suprafață de joc foarte bună”, a informat CSC Dumbrăvița.

Cei de la Dumbrăvița au dorit să găsească o soluție pentru abonați, suporterii care sunt alături de echipă în orice moment, dar nu au reușit. De menționat că dacă sezonul trecut au fost un pic peste 100 de abonați, acum sunt puțin sub sută, din informațiile Liga2.ro.

Pe stadionul ”Emilian Pavel” din Ghiroda, unul care beneficiază și de o nocturnă, inutilizabilă însă pentru jocuri de Liga 2, își dispută meciurile de acasă CSC Ghiroda și Giarmata Vii, echipă care în noul sezon de Liga 3 a fost mutată de FRF din Seria 8 în Seria 7.

Și CSC Ghiroda și Giarmata Vii a anunțat mutarea Dumbrăviței pe stadionul său, lăudându-se cu condițiile bune de care beneficiază.

Astfel, primul meci disputat de cei de la CSC Dumbrăvița pe terenul de la Ghiroda, va fi cel de sâmbătă cu ACS Viitorul Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,821

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: