Toate jocurile din etapa a 4-a a Ligii 2 au loc de la ora 11:00

Etapa a 4-a a Ligii 2 va fi una în care toate meciurile se vor desfășura de la ora la care i-a și dat competiției denumirea populară de ”matineu”. ACS Viitorul Târgu Jiu va juca în deplasare în această etapă, cu CSC Dumbrăvița.

Runda a 4-a a acestui sezon ajunge să bifeze și o contraperformanță. Numai două partide vor fi transmise în direct de deținătorii de drepturi tv ai competiției.

Sâmbătă, 26 august, nu mai puțin de opt din cele zece jocuri ale etapei de Liga 2 sunt programate să se dispute în același timp, de la ora 11:00. Se va juca la Chiajna, Slatina, Buzău, Mioveni (CFC Argeș), Slobozia, Piatra Neamț, Dumbrăvița și Miercurea Ciuc.

Celelalte două partide au loc duminică, tot de la ora 11:00: Steaua – Alexandria și Progresul Spartac – Corvinul.

Dintre acestea, vor fi televizate Campionii FC Argeș – Chindia Târgoviște, sâmbătă, acesta fiind derby-ul rundei, și Steaua – CSM Alexandria, informează liga2.ro. Și celălalt joc de duminică va fi transmis, însă o va face FRF pe platforma sa, una ușor accesibilă după crearea unui cont.

Astfel, cu doar două partide televizate pe posturi naționale în etapa a 4-a, Liga 2 bate un minim nemaiîntâlnit, cel puțin în sezonul regulat, de multe ediții în urmă.

Prin comparație, în ediția 2022-2023, etapa de sezon regulat avea cel puțin patru meciuri transmise, dar au fost și cinci sau șase. 

Premiera istorică pentru Liga 2 s-a produs în etapa a 2-a a sezonului regulat 2021-2022, când nu mai puțin de șapte partide din zece au fost televizate de către DigiSport, TelekomSport și LookSport. Acum, din ediția 2023-2024, au rămas doar două dintre acestea care mai transmit jocuri: DigiSport și PrimaSport (fostul LookSport). TelekomSport, transformat între timp în OrangeSport, a renunțat să mai televizeze jocuri din Liga 2 și Cupa României din această vară!

Program etapa 4 Liga 2, sezon 2023-2024:

sâmbătă, 26 august 2023, ora 11:00

Concordia Chiajna – CSC Şelimbăr

CSM Slatina – Unirea Dej

Gloria Buzău – Metaloglobus Bucureşti

Campionii FC Argeş – Chindia Târgovişte – DigiSport, PrimaSport

Unirea Slobozia – CS Tunari

Ceahlăul Piatra Neamţ – CS Mioveni

CSC Dumbrăviţa – ACS Viitorul Târgu Jiu

FK Miercurea Ciuc – CSM Reșița

duminică, 27 august 2023, ora 11:00

Steaua – CSM Alexandria – DigiSport, PrimaSport

Progresul Spartac – Corvinul Hunedoara – FRF.tv

Vizualizări: 763

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: