Câte echipe va avea la start Liga 4 Gorj! AJF a prezentat noutățile

Campionatul Județean Gorj, Liga 4, va începe în luna septembrie. AJF Gorj a anunțat că numărul echipelor aflate la start a crescut la 14, printre noutăți fiind echipele din Bustuchin și Bumbești Jiu. 

Săptămâna trecută AJF Gorj a finalizat înscrierile echipelor în noul sezon, atât la juniori cât și la seniori. Cea mai importantă competiție de seniori organizată de AJF Gorj, Liga 4, va porni la drum cu 14 echipe, consemnându-se revenirea echipei din Bustuchin, o absență importantă în ultimul sezon, formația locală fiind una care se bătea constant la primele locuri din clasament și chiar la promovare. Lupta pentru campionat și o eventuală promovare va avea acum noi echipe, unele dintre ele revenite după o perioadă de absență.

„Liga 4 va debuta pe 2 septembrie, având la start un număr de 14 echipe! Campioana sezonului trecut CSO Turceni a promovat în Liga 3, iar pe lângă cele 11 formații din campionatul 2022-2023 , vor porni la drum CS Petrolul Bustuchin, CS Parângul Bumbești Jiu și CSO Tismana!”, a anunțat AJF Gorj care a publicat și programul meciurilor.

Vizualizări: 1,378

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: